Coronatestning

NYHET 2021-08-11: 
Som en avt endast 10 kliniker i hela Sverige så kommer Gendoktorn att utfärda Covidbevis enligt E-hälsomyndighetens riktlinjer med start 2021-08-12. E-hälsomyndigheten har haft uppdraget att utarbeta den svenskal delen av "EU digital COVID certificate" fritt översatt till "EU digitalt Covidbevis". Klicka här för att komma till e-hälsomyndighetens hemsida för att se om du uppfyller kraven för att kunna få ett Covidbevis och för att säkerställa att just den klinik du planerar att gå till finns med där.

Vi har som första privata klinik i Sverige sedan februari 2020 erbjudit testning för pågående covid-19 (aktiv infektion).

Vi tar emot personer både med och utan symptom, som av olika skäl vill låta testa sig. Negativt testresultat och friskhetsintyg är ett krav vid resa från Sverige till flera andra länder. Oftast krävs PCR-test, men vissa länder accepterar även antigentest, där vi kan erbjuda det säkraste på marknaden.

Är ni ett företag intresserade av testning maila oss på: foretag@gendoktorn.se
Vi har inte alltid möjlighet att svara i telefon så det är säkrast att maila, vi ringer upp om ni så önskar.

RT-PCR-test:
Pris: 1650 SEK
Bokning: Tryck på "Boka tid här" nedan.
Resultat: Har du testats före 12:00 får du resultat och intyg samma dag före 20:00.
Testas du efter 12:00 får du resultat och intyg nästa dag före 20:00.
Saknar du svenskt personnummer eller digital brevlåda behöver du komma nästa dag för att hämta ett fysiskt intyg.

Intyg som ingår utan extra kostnad och du får det samtidigt som du får resultatet. Förutsatt att resultatet inte hindrar dig från att resa så kan intyget användas som ett reseintyg.

Hur sker testning: En Svabb/test pinne förs genom näsan till övre delen av svalget.
Detta är det vanligaste provet inför en utlandsresa.

Express RT-PCR:
För Express RT-PCR med svar samma dag även efter 12:00 ring oss på 0760-222 950 om det är akut eller maila oss på info@gendoktorn.se eller ta kontakt via vårt kontaktformulär som du hittar här

Pris: 2400 SEK

Antigentest (mikrofluidiskt immunofluorescenstest) LumiraDx SARS-CoV-2 Ag Test :

Info:
2021-07-09 publicerade en artikel i läkartidningen som visade att flera antigentest har stora brister. Endast ett antigentest i undersökningen lyckades identifiera positiva test till 100%. Det är samma test som vi använder och som vi var först i Sverige med att erbjuda. Länk till artikeln.
Testet produceras av Lumira DX och kan även hittas på europeiska kommisionens lista under namnet
"
LumiraDx SARS-CoV-2 Ag Test". Länk till databasen

Pris: 700 SEK
Bokning: Tryck på "Boka tid här" nere till höger.
Resultat: Du får resultatet samma dag som testning före 20:00. Utan extra kostnad.
Saknar du svenskt personnummer eller digital brevlåda behöver du komma nästa dag för att hämta ett fysiskt intyg.
Intyg som ingår utan extra kostnad och du får det samtidigt som du får resultatet. Förutsatt att resultatet inte hindrar dig från att resa så kan intyget användas som ett reseintyg.

Hur sker testning: En Svabb/testpinne förs in i yttre delen av varje näsborre.


Antikroppstest:
Detta kvantitativa test kan upptäcka om du har haft Covid-19 eller om du har vacccinerats mot Covid-19. Analysen detekterar både IgG och IgM antikroppar och ger även en uppskattning av koncentrationerna av båda dessa antikropps typerna i blodet.
Testet kan vara till nytta för dig som exempelvis vill ha ett intyg på att du har antikroppar (antikroppsbevis) mot Covid-19.

Testets namn: Elecsys Anti-SARS-CoV-2 S
Pris: 700 SEK

För företag:
Vill ni testa era anställda, ha ett avtal där ni kan testa anställda med symptom eller av annan orsak testa personer eller har andra frågor vänligen kontakta oss på: info@gendoktorn.se eller telefon 0760-222 950.
Vi erbjuder även antikroppstestning vid intresse.
PCR+Antigen används för att se om du är sjuk med Covid-19 eller om du planerar att resa utomlands och behöver testas innan avresa.